Wat doet Retouched?

Uw foto restaureren of bewerken


Fotobewerkingen zijn er in vele soorten en maten. Neem nu die oude familiefoto's waarvan er sommige in de loop der jaren wellicht beschadigd raken. Hoeken en randen raken gerafeld of ingescheurd. De foto's vergelen en vervagen, misschien laat de bovenlaag al los? Die waardevolle foto's wilt u vast bewaren voor volgende generaties! Red uw foto's door ze te laten restaureren en opnieuw afdrukken!

Nieuwe foto's worden vaak ook bewerkt of nabewerkt. Van kleine correcties aan kleur of scherpte tot het aanpassen van de compositie. Door het verwijderen of toevoegen van personen of voorwerpen verandert het doel van de foto. Veel klanten laten hun portretfoto of selfie te verbeteren, voor bijvoorbeeld Facebook of Linkedin. U kunt ervoor kiezen om wat rimpels weg te laten halen of juist een complete metamorfose ondergaan zoals u in "de bladen" ziet.

Uw foto grafisch op maat gemaakt? Een afbeelding is meer dan alleen een foto als deze wordt gecombineerd met grafische elementen. Grafische ontwerpen zijn er in diverse uitvoeringen. Retouched helpt u bij het bedenken, ontwerpen en realiseren van de uitnodiging voor uw bruiloft, Kerst- en Nieuwjaarskaart, enzovoort. Een bestaand ontwerp aanpassen is vaak ook goed mogelijk.

 • Restauratie
 • Bewerking
 • Glamour
 • Ontwerp
Restaureren Bewerking Glamour Ontwerp

Hoe laat ik mijn foto bewerken?

 • Uw foto zelf scannen of per post verzenden?

  Wanneer u de foto wilt uploaden of via versturen scant u zelf de foto. Voor een optimaal eindresultaat dient u een resolutie van minimaal 300DPI aan te houden. Hoe groter het bestand, hoe beter het eindresulaat! U kunt ook naar een lokale Copyshop om uw foto te laten inscannen. Als u zelf niet kunt scannen kunt u de foto per post opsturen. De foto wordt zo snel mogelijk gescand en per omgaande (indien gewenst aangetekend) teruggestuurd. De kosten voor aangetekend verzenden zijn € 8,15 volgens het Postnl.nl tarief. Het adres vindt u hier.

 • Wat gebeurt er vervolgens en wat kost het?

  U krijgt zsm bericht over de mogelijkheden wat betreft uw wensen en een prijsopgave. Meestal wordt er al een klein gedeelte van de foto vrijblijvend bewerkt zodat u goed het verschil tussen onbewerkt en bewerkt kunt zien. Gaat u accoord dan wordt de foto verder bewerkt. Bij alle werkzaamheden wordt uitgegaan van een bedrag van € 40,- per uur. Het minumum tarief voor een bewerking is slechts € 15 euro! Laat u meerdere foto's bewerken, dan krijgt u een aantrekkelijke totaalprijs. Ondertussen kunt u bepalen of u de foto wilt laten afdrukken via Retouched Fotobewerkingen. Zeker voor oudere foto's is dat zeker aan te raden ivm de hoge afdrukkwaliteit. In de printshop vind u diverse materialen en formaten. Vraag naar uw all-in prijs!

 • Tevreden met het eindresultaat?

  Heeft u nog opmerkingen met betrekking tot het eindresultaat dan worden die (indien haalbaar en binnen het overeengekomen tarief) uiteraard aangepast, net zolang tot u tevreden bent! U ontvang nu tevens de factuur met eventueel een E-acceptgiro om direct te kunnen betalen via een beveiligde iDEAL betaalpagina.

Lijkt u foto op een van deze?


Hier vindt u een selectie van de mogelijkheden op het gebied van diverse soorten fotobewerking voor particulieren. Onder elke foto staan de uitgevoerde bewerkingen en een prijsindicatie. Kijk, vergelijk met uw foto en vraag naar uw prijs! Bij Retouched Foto's vindt u overigens ook zakelijke diensten en producten.

+ Beweeg de cursor over de foto van uw keuze om de onbewerkte versie te kunnen zien +
U kunt alle bewerkingen ineens zien, maar u kunt ook een bepaalde selectie bekijken.

Telefoon, Ipad of tablet?

Kijkt u op een telefoon, Ipad of tablet, tap dan op de foto om te wisselen tussen onbewerkt en bewerkt.

De drie gebroeders
De drie gebroeders

Vlekjes en krassen verwijderd, overbelichting zoveel mogelijk gecorrigeerd, kleur wat warmer gemaakt voor een betere uitstraling. De prijs van een dergelijke restauratie is ± € 45,-.

Afrikaans echtpaar
Afrikaans echtpaar

Naast de standaardbewerkingen ook ontbrekende delen gereconstueerd en de witte rand hersteld. De kosten van zo'n restauratie zijn ± € 40,-.

Cadillac Ranch
Cadillac Ranch

Een aparte bewerking geeft deze foto van de Cadillac Ranch (overigens te koop in de fotoshop) een heel ander effect! De kosten van zo'n bewerking zijn overigens slechts € 15,-.

Surinaamse familiefoto
Surinaamse familiefoto

Compositie iets aangepast voor een betere vlakverdeling. Naast de normale bewerkingen het zwart opnieuw ingevuld en veel witte puntjes verwijderd. De prijs van deze restauratie was € 40,-.

Rebecca en Cato
Rebecca en Cato

Hoe een al hele leuke foto van Rebecca en dochter Cato nóg mooier kan worden? Met een echte glamourbewerking! Inclusief het verwijderen van het BH-bandje kostte deze bewerking € 19,50.

Anita
Anita

Met een complete maar natuurlijke make-over kan Anita zo in een Glossy Magazine verschijnen!. De kosten hiervan waren € 15,-.

Drie Gezusters
Drie Gezusters

Niet alleen een uitgebreide retouchering, maar ook een nieuwe rand gemaakt en de spiegel verwijderd. De kosten van zo'n bewerking zijn ± € 45,-.

Honda in style
Honda in style

De motor is helemaal vrijstaand gemaakt (met schaduwrandje) en de standaard verwijderd. Daarna afgedrukt op 90x60 cm Xpozer voor een superstrak resultaat! De kosten hiervan waren in totaal € 129,95.

Kim
Kim

Een echte over-the-top make-over kan ook leuk zijn, zeker bij een professioneel fotomodel als Kim! Een relatief eenvoudige bewerking voor slechts € 15,- is dan ook zo uitgevoerd.

Uitnodiging
Uitnodiging

Het aanstaand bruidspaar had al een idee hoe de uitnodiging ongeveer moest gaan worden, dit het eindresultat geworden. Kosten slechts € 35,-.

Citroën
Citroën

Gehele foto sprekender gemaakt, storende elementen verwijderd en achtergrond vervangen en iets vervaagd. Zo komt de nadruk meer op de personen te liggen. De prijs hiervan was € 35,-.

Opa en kleinzoon
Opa en kleinzoon

Van huis-tuin-en-keukenkiekje naar een (bijna) echte studiofoto, afgedrukt op 30x20 Glossy een leuk cadeau voor de familie. De kosten hiervan waren € 34,95 inclusief afdruk!

Bruidspaar op Xpozer
Bruidspaar op Xpozer

Bruidsfoto's niet helemaal sprankelend? Met een make-over voor het bruidspaar en de nodige correcties gaat de foto meer leven! Afgedrukt op 90x60 cm Xpozer is de combinatieprijs € 109,95.

Hondenherberg
Hondenherberg

Deze twee honden zijn op deze foto weer terug op aarde en samen in hun favoriete omgeving, een herberg vol met lekkere worsten! De kosten van zo'n uitgebreide bewerking zijn ± € 50,-.

Mel & Kim poster
Mel & Kim poster

Van 4 losse delen weer één poster gemaakt, de lassen weggewerkt en de poster opgepoetst. De kosten hiervan liggen rond de € 30,-.

100 jaar oud
100 jaar oud

Zeer arbeidsintensieve fotorestauratie, waarmee deze oude familiefoto nog net op tijd gered is van de definitieve ondergang. De prijs van zo'n restauratie is ± € 65,-.

Profielfoto
Profielfoto

Deze profielfoto voor Anne-Floor is zo perfect om te gebruiken voor social media, bijvoorbeeld Linkedin, Twitter of Facebook. Inclusief een aangepast fotoformaat voor slechts € 15,-.

Familieportret eind 19de eeuw
Familieportret eind 19de eeuw

Vlekken verwijderd, sommige delen ingekleurd en gereconstrueerd, gehele foto opgefrist, nieuwe compositie en nieuwe rand gemaakt. De kosten van een dergelijke restauratie bedragen ± € 45,-.

Bruid en bruidegom
Bruid en bruidegom

Nog een bruidsfoto die geoptimaliseerd is. Met een make-over voor het bruidspaar wat en blauwe lucht gaat de foto meer leven! En dat voor € 22,50.

Nieuwjaarskaart
Nieuwjaarskaart

Een eenvoudige bewerking en toch een leuke Nieuwjaarskaart door een eigen foto aan te passen, kosten zijn dan ook slechts € 15--.

Poezen herenigd
Poezen herenigd

Met het samenvoegen van een oudere en recente poezenfoto wordt deze familie weer één! De ogen komen uit weer een andere foto. De kosten hiervan bedroegen slechts € 30,-.

Stucgevel
Stucgevel

Wat als u de gevel van uw huis wilt laten stucen maar u hebt geen idee hoe het eruit komt te zien? Voor € 25,- krijgt u al een hele goede indruk!

Nienke
Nienke

Een recente maar toch flink beschadigde foto kan wel ook eens een restauratie gebruiken, zoals bij dit leuke portret. Kosten hiervan waren € 35,-.

Kindercompositie
Kindercompositie

Deze samengestelde foto of compositiefoto is gemaakt uit meerdere losse foto's en achtergronden. Uiteindelijk bestaat het eindresultaat uit 11 lagen. Kosten van zo'n bewerking zijn ± € 40,-.

Paard en wagen
Paard en wagen

Een man meer of minder op de bok toveren is meestal geen probleem. Samen met het optimaliseren (belichting en kleuren) van de rest van de foto was de prijs hiervan was € 20,-.

Luchtfoto
Luchtfoto

Elk onderdeel van deze totaal verkleurde foto heeft in overleg met de client de oorspronkelijke kleur terug. Op verzoek tevens wat aanpassingen aan het groen rechtsonder. De prijs was € 42,50.

Annemarie
Annemarie

Zelfs een televisiepresentatrice is niet helemaal perfect, dus voor haar website een aantal portretten zo optimaal mogelijk gemaakt. Voor één foto kost dat slechts € 15 euro.

Kim Appleby
Kim Appleby

Wat doe je als je niet meer aan je favoriete poster kunt komen? Gewoon laten namaken en afdrukken op posterformaat! En dat voor net geen € 30,-.

Portret in schotel
Portret in schotel

Dat deze zwaar beschadigde foto/schildering enige aandacht nodig heeft is zwak uitgedrukt. Er ontbreken hele stukken Een enorme klus, die uiteindelijk geklaard is voor € 50,-.

Brabantse vaders
Brabantse vaders

Het afgeknipte deel weer in de foto gereconstrueerd en vervolgen de foto opgeknapt. De kosten van deze restauratie bedroegen € 35,-.

Jaren 70 familieportret
Jaren 70 familieportret

Storende elementen verwijderd in de achtergrond, kleur zoveel mogelijk hersteld en de compositie iets aangepast. De kosten hiervan waren ± € 25,-.

Kapsalon
Kapsalon

Bij deze oude foto van een kapsalon de complete entree vervangen met een deur uit het huidige pand. De kosten van een dergelijke bewerking en opknapbeurt bedragen € 47,50.

Inez
Inez

Een foto door een proffotograaf kan nóg leuker worden door de puntjes op de i te zetten. Zoek de verschillen! Onderdeel van een seriebewerking.

Van den Hoek verhuizingen
Van den Hoek verhuizingen

Naast de standaard handelingen een flinke beschadiging gereconstrueerd dmv een uitgebreide bewerking. Tevens licht sepia gemaakt. De prijs van deze restauratie was € 45,-.

Tim
Tim

Bij Tim de bulten en krassen weggewerkt en de achtergrond is nu een mooi, doorlopend geheel geworden. Zo is het een echt portret! Hier waren de kosten van de bewerking € 27,50.