Contact met Retouched

Het bericht bij uw foto


Als u vragen heeft of een enkele foto wilt sturen dan kan dat met onderstaande formulier. Vul uw gegevens in, blader naar de foto op uw computer en klik op verzenden. U kunt een foto tot 15 MB versturen. Vergeet niet uw wensen te omschrijven!

Wilt u een bericht met uw foto als bijlage versturen dan vindt u het e-mailadres in de zijkolom aan de rechterkant. Hier staan tevens de adresgegevens voor (aangetekende) verzending van de foto per post. Voor zakelijke diensten: Studio Retouched!


Grote bestanden tot zelfs 2 GB of meerdere bestanden ineens kunt ook via Retouched Filetransfer versturen.

Contactformulier

Wat zeggen anderen over Retouched?

Hier vindt u een kleine selectie van reviews die in de afgelopen jaren gegeven zijn door klanten.

 • Superblij met resultaat! Het mail contact ging heel soepel en de updates waren erg handig! Na definitieve goedkeuring lagen de foto's binnen twee dagen in de brievenbus! Paul is een absolute aanrader!!

  J L.Anderson
  Haarlemmerliede
 • Ik had een oude flink beschadigde kinderfoto die ik door Retouched heb laten herstellen. Het resultaat is ronduit prachtig. Zelfs als je heel goed zoekt kan je niet zien waar de foto is bijgewekt. Snelle service, goede en prettige communicatie en hoogwaardige kwaliteit. Ik kan u Retouched zeker aanraden.

  F. Snellen
  Den Haag
 • Wij hebben een canvas laten maken door Paul. Eerst hebben we een oude kinderfoto van mij en mijn broer op laten knappen. Vervolgens hebben we zelf deze oude foto nagemaakt (de 2014 versie )en Paul heeft van deze 2 foto's een ontwerp gemaakt op canvas. Paul is creatief, denkt mee en reageert snel op mailtjes.

  Ferdy B.
  Maarssen
 • Ik heb door Paul een fotocollage laten maken op aluminium (150 x 30). Paul heeft de bronfoto's bewerkt op kleur en het resultaat is prachtig. Paul heeft goede voorstellen, levert snel resultaat en de prijs is top.Helemaal tevreden dus.

  T. van Megen
  Tolkamer
 • Paul heeft een zeer oude foto uit de jaren 30 voor mij volledig bewerkt en hersteld. Het eind resultaat is verbluffend op een schaal van 65x80 cm, dankzij Paul heb ik nu een "one of a kind" foto aan de muur hangen.Paul, bedankt voor je vakmanschap!

  Pieter Patijn
  Amsterdam
Paul van Baardwijk

Paul van Baardwijk

Eigenaar van Studio Retouched. De afgelopen jaren heeft Paul enorm veel creatieve en technische ervaring op gedaan, onder andere door een opleiding aan de Media Academie en ervaring in de TV-wereld en De Efteling. Door stevige vakopleidingen en heel veel praktijkervaring (onder andere als fotograaf en beeldbewerker voor Rijkswaterstaat) bent u verzekerd van het beste resultaat!